Competitie spelen

Niets is natuurlijk leuker wanneer je je niveau kan tonen tegen verschillende tegenstanders. TTC Hasselt treedt aan met meerdere teams op verschillende niveau’s. Zo beschikken we over ploegen in de nationale en provinciale reeksen, maar is er ook een specifiek veteranenteam en een recreantenploeg.

TTC Hasselt is steeds op zoek naar nieuwe spelers om onze teams te versterken. Indien je geïnteresseerd bent, contacteer ons dan!

A - Ploeg / 1e Nationale

A-Ploeg

Onze A-ploeg kan zich al jaren handhaven in 1e nationale. Voor dit seizoen hopen we opnieuw in de middenmoot mee te draaien.

Al zijn er spelers die stilletjes hopen op meer…

Spelers op de foto, van links naar rechts:

Nicolas Schenkel, Didier Kühn, Oladotun Aiyelumo Oleyinka, Robin Beliën, Frederic Jooken.

B - Ploeg / 1e Provinciale

B-ploeg

De B-ploeg degradeerde vorig seizoen uit landelijke. Er vertrokken wat spelers en er kwamen er bij. Het wordt moeilijk maar de ploeg zal er alles aan doen om in 1e prov. te kunnen blijven.

Spelers op de foto, van links naar rechts:

Achter: Jochen Vandewijngaerde, Sven Vanardennen

Voor: Michiel Nijst, An Brebels

C - Ploeg / 4e Provinciale

C-ploeg

Kan deze ploeg terug de sprong maken naar 3e? De ploeg beschikt alleszins over voldoende ervaring en zal elke wedstrijd strijden voor de zege. Het zal spannend worden!

Spelers op de foto, van links naar rechts:

Niels Mommen, Jos Brebels, Daniël Meuwis, Seppe Van Daele

D - Ploeg / 4e Provinciale

D-ploeg

Het wordt een uitdagend seizoen voor onze D-ploeg. Er zijn geen reservespelers voor handen voor onze C en D-ploeg. Hierdoor zal de D-ploeg niet altijd voltallig aantreden. Het niveau van de spelers maakt wel veel goed. Er zal sterk gespeeld worden!

Spelers op de foto, van links naar rechts:

Frank Daniëls, Els Pierquet, Eva Romanus, Francois Theunissen