Competitie spelen

Niets is natuurlijk leuker wanneer je je niveau kan tonen tegen verschillende tegenstanders. TTC Hasselt treedt aan met meerdere teams op verschillende niveau’s. Zo beschikken we over ploegen in de nationale en provinciale reeksen, maar is er ook een specifiek veteranenteam en een recreantenploeg.

TTC Hasselt is steeds op zoek naar nieuwe spelers om onze teams te versterken. Indien je geïnteresseerd bent, contacteer ons dan!

Superdivisie

Superdivisie

Onze A-ploeg kon vorig jaar promoveren. Hierdoor spelen zij opnieuw in superdivisie. Het team werd versterkt met Julien Meurant  (B0). Het zal knokken worden om de degradatie te vermijden maar het team is strijdvaardig en zal zijn vel duur verkopen.

Spelers op de foto, van links naar rechts:

Nicolas Schenkel, Didier Kühn, Oladotun Aiyelumo Oleyinka, Robin Beliën, Frederic Jooken.

B - Ploeg / 1e Provinciale

A-ploeg

De A-ploeg, vorig jaar onze B-ploeg maar met promotie naar superdivisie nu onze A, speelt opnieuw in 1e provinciale. We hebben een sterke ploeg, en hopen mee te draaien aan de kop van de reeks.

Spelers op de foto, van links naar rechts:

Achter: Jochen Vandewijngaerde, Sven Vanardennen

Voor: Michiel Nijst, An Brebels

B - Ploeg / 3e Provinciale

B-ploeg

Na een fantastisch seizoen 18-19 mag onze B-ploeg dit jaar in 3e provinciale meestrijden. Het zal moelijker worden maar we hopen toch mee te draaien in de middenmoot. Of zit er nog meer in? Het beloofd een mooi seizoen te worden.

 

Spelers op de foto, van links naar rechts:

Niels Mommen, Jos Brebels, Daniël Meuwis, Seppe Van Daele

C - Ploeg / 4e Provinciale

C-ploeg

Het wordt opnieuw een uitdagend seizoen voor onze C-ploeg. Hopelijk blijven alle spelers fit zodat we op volle kracht het seizoen kunnen uitspelen. Vorig jaar was dit niet altijd evident.

 

Spelers op de foto, van links naar rechts:

Frank Daniëls, Els Pierquet, Eva Romanus, Francois Theunissen

D - Ploeg / 5e Provinciale

D-ploeg

Onze club groeit en om onze nieuwe spelers ook voldoende wedstrijdkansen te bieden hebben we een extra ploeg ingeschreven in 5e provinciale. Ideaal om te proeven van het competitiegebeuren.